پر بازدیدترین
خبر های ورزشی
آمار سایت
امروز
-1
دیروز
-1
هفته
-1
ماه
-1
کل
-1
 
کد مطلب: 114804
فاصله «رقابت با نظام» با «رقابت در نظام»
تاریخ انتشار : 1393/01/01
نمایش : 686

يادداشت پايگاه خبري تحليلي پيرغار؛

1- در واقع انقلاب اسلامي از همان ابتداي شکل‌گيري روي اصول راهبردي «اسلام ناب محمدي (ص)»، «مردمسالاري ديني»، «استکبارستيزي واقعي»، «دفاع ميداني از محرومان و مستضعفان عالم» و طرح جهاني شعار «نه شرقي- نه غربي» تکيه معناداري داشته است که برخلاف پيش‌بيني‌هاي دشمنان نظام، ‌گذر زمان هيچ تاثير کاهشي در ميزان پايبندي عميق مسؤولان و عامه مردم به اين اصل اعتقادي نداشته است. در عين حال گذر زمان اثرات جدي بر تغيير استراتژي تقابلي دشمنان شناسنامه‌دار نظام در سطوح داخلي و بين‌المللي گذاشته است.

 

2- به‌طور مشخص مقابله با افزايش غيرقابل مهار قدرت نرم جمهوري اسلامي در عرصه جهاني و مهم‌تر از همه، ممانعت از نقش مثبت جمهوري اسلامي در گسترش موج روبه تزايد بيداري اسلامي در کشورهاي اسلامي در دستور کار دشمنان نظام قرار دارد. عبرت‌هاي ماندگار تاريخ 8 سال دفاع مقدس و نتايج حاصل از ارزيابي‌هاي ميداني سازمان‌هاي اطلاعاتي غربي‌ها، مويد آن است که توسل فراگير غربي‌ها به موضوعات دروغيني مانند «عدم رعايت حقوق بشر در ايران»، «تلاش سازمان يافته ايران براي دسترسي به سلاح‌هاي کشتار جمعي» و اتکا به بهانه مجعول«حمايت ايران از تروريسم» در مواجهه با قدرت روشنگري انقلاب اسلامي، امري ناکارآمد و بي‌حاصل است. رفتار مقاومتي ملت ايران در همه ابعاد دشمنان را با شکست‌هاي جبران‌ناپذيري مواجه ساخته است.

 

3- تحليل موارد يادشده به وضوح به تئوريسين‌هاي‌ غربي اثبات کرده است نظام جمهوري اسلامي از پايگاه مستحکم مردمي برخوردار است که مطلقا نمي‌توان از طرق نظامي ‌يا اعمال فشار اقتصادي و تحريم‌هاي‌ بين‌المللي به براندازي آن اميدوار شد لذا اصل ضروري تغيير شکل در روش‌هاي تقابلي دشمن کاملا قابل فهم مي‌نمايد. به‌طور طبيعي فصل انتخابات و شرايط هيجاني آن بهترين زمان براي استفاده از ظرفيت‌هاي بالقوه و بالفعل عوامل وابسته است که در متن رقابت با نظام به اهداف خويش دست يابند. مبتني بر اين اصل، تغيير رويکرد دشمن در فتنه 88 و پس از آن کاملا مشهود بوده است.

 

4- بي‌شک نظام جمهوري اسلامي در عرصه دموکراسي و مردمسالاري الگوي نوين موفق دين‌محوري را به شکل عملي به جهانيان ارائه کرده است که در سازوکارهاي انتخاباتي آن، رقابت درون نظام نيروهاي ارزشي معتقد به اصول انقلابي آن در متن يک «رفاقت انقلابي رقبا» معنا و مفهوم پيدا مي‌کند. در اين مدل دستيابي به قدرت اجرايي تنها يک ارزش ديني است که صرفا در راستاي اجراي عدالت و نهادينه کردن اصول اسلامي در بخش مديريتي کشور قابل تفسير است. بر اين اساس و فارغ از نتايج نهايي انتخابات هر دوره، هريک از جريانات و گروه‌هاي سياسي فعال در چارچوب‌هاي اعتقادي انقلاب اسلامي، سربازان مخلصي براي انقلاب اسلامي محسوب مي‌شوند که رقابت انتخاباتي آنها و طرفداران‌شان عينا به هم‌افزايي توان و ظرفيت‌هاي نرم افزاري- سخت‌افزاري اين گروه‌هاي متصل به انقلاب اسلامي در پاسداشت آرمان‌هاي انقلاب اسلامي منجر مي‌شود.

 

5- متقابلا رقابت تخريبي با نظام و ساختارهاي قانوني آن وجه مميزه رفتارهاي انتخاباتي عوامل وابسته به دشمن است. متوجه کردن نوک پيکان حملات به آرمان‌هاي‌ انقلاب اسلامي و اصول مترقي قانون اساسي، از ديگر مشخصه‌هاي اين عوامل پيدا و پنهان دشمن در جريان رقابت‌هاي انتخاباتي است که سعي دارند در حواشي گريز‌ناپذير انتخابات، با طرح موضوعات انحرافي هجمه به ريشه و اصل انقلاب اسلامي را عينيت بخشند.

 

6- بازبيني اتفاقات فتنه 88 مويد آن است که پيشبرد بازي پيچيده تبديل عنوان «رقابت‌هاي انتخاباتي داخل نظام» به «رقابت با نظام» توسط عوامل وابسته داخلي، تنها نسخه در دستور کار دشمن است.

 ايجاد انحراف در منش‌ها و روش‌ها، اختلاف‌افکني ساختاري و دامن زدن به طرح مطالبات ‌غير‌واقعي و فرعي شبه مردمي، تغيير ذائقه سياسي- فرهنگي نسل جوان، ايجاد مشغله‌هاي کاذب ذهني، ممانعت هوشمندانه از طرح موضوعات راهبردي مد نظر انقلاب اسلامي در متن مباحث انتخاباتي، فراهم کردن زمينه ريزش نيروهاي مستعد و در نهايت سربازگيري از اين ريزشي‌ها و متصل کردن آنها به حلقه اپوزيسيون ضدانقلاب مستقر در خارج، بخشي از دستورالعمل‌هاي ماهيتي دشمنان است. واضح است مجموع اين امور کليدي تنها در پروسه خطرناک «مبدل کردن رقابت درون نظام» به يک «رقابت مخرب با نظام»موجوديت مي‌يابد.

 7- رقابت با نظام تنها در سايه اقدامات نرم ساختاري از قبيل ‌گروه‌سازي و موجه نشان دادن گروه‌هاي وابسته داخلي تحت لواي شعارهاي مطالبه‌گرانه شبه مردمي، نفوذ در درون نظام و تلاش براي تغيير تدريجي ساختارهاي راهبردي آن، پيشبرد پروژه خطرناک استحاله فرهنگي – سياسي در جامعه، دامن زدن به اختلافات داخلي، تشکيل گروه‌هاي همسو در داخل نظام و يکسان‌سازي مطالبات اين گروه‌ها با مطالبات گروه‌هاي ضد‌انقلاب خارج‌نشين، نظريه‌سازي و پيشبرد جنگ دامنه‌دار عقيدتي متعارض با اصول انقلاب اسلامي در قالب موضوعات پيچيده تئوريک مانند الزامات اجرايي- اجتماعي تشکيل يک جامعه مدني پويا و کارآمد و... قابل تصور است. عموما عملي شدن اين موارد از سوي عوامل شناخته شده و شناخته نشده دشمن صرفا در مبدل کردن مفهوم انقلابي «رقابت در نظام» با مفهوم ضدانقلابي «رقابت با نظام» قابليت تحقق دارد.

 

8- در خاتمه کلام بايد گفت ‌سياست پيچيده تبديل «رقابت در نظام» به مفهوم «رقابت با نظام» سال‌هاست در دستور کار دشمنان نظام قرار دارد اما بديهي است با حضور پرشور، سازنده و هوشيارانه امت حزب‌الله و در سايه‌سار درخت تنومند ولايت فقيه اين تاکتيک دشمن نيز در مواجهه با انقلاب اسلامي کارآيي خويش را از دست داده و سران ميداني آن همانند فتنه 88 به قعر تاريخ خواهند رفت.

سيروس محموديان

 

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
شهرستان فارسان در یک نگاه
شهرستان فارسان در يک نگاه

خبرنگار افتخاري
خبرنگار افتخاري

آخرین اخبار
اوقات شرعی
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html google-site-verification=sPj_hjYMRDoKJmOQLGUNeid6DIg-zSG0-75uW2xncr8 google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html